Fiamma

Matras op maat voor kampeerders en avonturiers

Een goede nachtrust is essentieel tijdens het kamperen en avontuurlijk reizen met een caravan of camper. Helaas zijn standaard matrassen vaak niet comfortabel genoeg. Gelukkig is er Seminautic, dé specialist in matrassen op maat voor caravans, campers en vouwwagens. Lees verder om te ontdekken hoe Seminautic jouw nachtrust kan verbeteren.

Boek hier een afspraak bij Seminautic voor een matras op maat

Als kampeerder of avonturier weet je dat een goede nachtrust van groot belang is om optimaal van de vakantie te kunnen genieten. Bij Seminautic kun je een caravanmatras op maat kopen in Son en Breugel, waarbij het matras perfect aansluit bij jouw lichaam, wensen en voertuig. Maak een afspraak en ontdek het slaapcomfort van een matras op maat.

Een persoonlijk adviesgesprek voor het perfecte matras

Bij Seminautic staat een goede nachtrust bovenaan de prioriteitenlijst. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van A-klasse schuimen en materialen. Alle matrassen worden in het eigen atelier geproduceerd en samengesteld voor jou. In een persoonlijk adviesgesprek wordt gekeken naar jouw slaaphouding, wensen en behoeften. Hierbij kun je proefliggen op een van de modellen in de showroom en het matras op maat zien worden in het eigen atelier.

Een matras op maat voor elke camper of caravan

Of je nu een dwarsbed, enkele bedden of een Frans bed met schuine zijdes hebt, bij Seminautic is er altijd een matras op maat voor jouw camper of caravan. Je hebt de keuze uit drie uitvoeringen waarbij je zelf de hardheid, ventilatie en veerkracht van het campermatras kunt bepalen. In de gewenste afmeting en vorm zijn de matrassen van Seminautic leverbaar.

Genieten van je nieuwe vakantiematras in slechts vier stappen

In de showroom van Seminautic in Ekkersrijt Eindhoven kun je binnen zestig minuten je matras op maat voor camper of caravan samenstellen. Na het persoonlijk adviesgesprek kun je proefliggen op een van de modellen in de showroom en het matras op maat zien worden in het eigen atelier. Tenslotte plaatsen de experts het nieuwe matras in jouw camper of caravan, waarna je kunt genieten van een goede nachtrust tijdens je avontuurlijke reis.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van Matrasatelier.nl en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Je kunt vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit voor een optimale nachtrust tijdens je kampeer- of avontuurlijke vakantie.