skip to Main Content

Wij verhuren volgens de ANWB huurvoorwaarden, op verzoek of bij reservering ontvangt u hiervan een exemplaar.

 

De huur is inclusief:

BTW, all-risk verzekering, 1400 km per week vrij, bij 3 weken of langer zijn alle kilometers vrij.

 

De huur is exclusief:

Brandstof, eventuele extra kilometers €0,20 per km.

Verzekering

Het eigen risico voor de huurder bedraagt €1000,- per gebeurtenis. Het is mogelijk dit bedrag te verlagen naar €500,- tegen een premie van €35,- per week. Tevens kunnen wij voor u een reis- en/of annuleringsverzekering verzorgen.

 

De huurperiode

De huurperiode begint op zaterdag 10.00 uur en eindigt op vrijdag uiterlijk 15.00 uur. Vaak kan de kampeerauto al op vrijdagavond in overleg met verhuurder afgehaald worden. De minimale huurperiode is 1 week, ingaande op zaterdagochtend.

 

De aflevering

De kampeerauto’s worden schoon en met volle brandstof- en gastank afgeleverd. Wanneer u de kampeerauto terugbrengt, dient deze van binnen schoon en afgetankt te zijn. Indien dit niet het geval is zullen wij €150,- extra in rekening brengen. Roken en huisdieren zijn in de kampeerauto’s niet toegestaan. Het is mogelijk uw auto bij ons achter te laten, maar deze staat altijd op eigen risico geparkeerd.

 

Voorwaarden

Onze kampeerauto’s worden verhuurd volgens de ANWB huurvoorwaarden. Op verzoek of bij reservering ontvangt u hiervan een exemplaar.

 

Reserveren

U kunt zowel telefonisch als per e-mail reserveren. Als u de kampeerauto’s wilt bezichtigen, kan dat op afspraak.

 

De betaling

Bij reservering dient u 50% van de huursom plus eventueel afgesloten verzekeringen direct te voldoen. Het restant dient uiterlijk 4 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Bij het afhalen van de kampeerauto wordt een borgsom van €750,- in rekening gebracht welke contant moet worden voldaan. Pinnen en creditcard is niet mogelijk.

Roken en huisdieren is in alle kampeerauto’s absoluut NIET toegestaan.

Back To Top